Social Media Advertenties Uitbesteden

Home / Facebook Adverteren Uitbesteden

Social Media Advertenties Uitbesteden

Ben jij een coach, trainer of adviseur die online onderneemt en ben je het zat om je sociale media advertenties zelf te doen? Wil jij je volledig kunnen focussen op dat waar jij goed in bent zodat je kunt doorgroeien naar het volgende niveau? Lees dan verder!

Facebook, Instagram en Linkedin zijn nauwelijks nog weg te denken uit ons leven. Omdat deze sociale media zo enorm intensief worden gebruikt, kun je via advertenties op deze social platformen een consistente stroom aan nieuwe leads aantrekken en de naamsbekendheid van je business enorm vergroten.

Maar ja dat adverteren op sociale media is wel een dingetje, want:

 • Jij wilt je het liefst kunnen focussen op dat waar je echt goed in bent
 • Je realiseert je dat een strategische en structurele aanpak je sneller bij je doelen brengt
 • Die advertentietool wordt steeds ingewikkelder
 • Het kost best veel tijd

Hoe zou het voor je zijn als jij je Facebook, Instagram en Linkedin advertentiecampagnes aan een specialist kunt uitbesteden, die daar iedere dag mee bezig is, die veel ervaring heeft met ondernemers zoals jij,  zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt?

Ik kan dit voor je regelen.

DOLLY HEUVELING<BR>VAN BEEK

Voordat ik Facebook adverteren aan Wendy ging uitbesteden vroeg ik mij af: is het de investering waard of ga ik mij er zelf meer in verdiepen? Ik wist dat ik zuinig wilde omgaan met mijn tijd. Ik had het verlangen mijn tijd vrij te houden voor creatie.

Bovendien kreeg ik steeds meer door dat Facebook adverteren echt een vak is. Ik zag dat als ik zelf mijn berichten ging boosten dat dat steeds duurder werd. Maar ik had geen idee wat te doen en had geen zin om dat uit te zoeken.

Ik vind het nu echt zo fijn om mijn advertentiecampagnes aan Wendy uit te besteden. Ik ben er zowel in aantallen als in tijdswinst blij mee. Mijn lijst groeit flink. En ik heb ook niet meer continu het gevoel dat ik nog iets met Facebook moet. Ik weet nu dat het goed is geregeld. In de praktijk 1 klant erbij, en je hebt het er al uit.

Ik vind het erg fijn om met Wendy samen te werken. Ze is enthousiast en denkt met je mee. Ze deelt veel waardevolle informatie en informeert mij over nieuwe ontwikkelingen. Het loopt heel soepel. Ik raad nu ook al mijn klanten aan om Facebook adverteren uit te besteden!

Dolly Heuveling van Beek

Dolly.nl

Adverteren op social media met een strategie

Adverteren op social media zonder strategie is als dweilen met de kraan open. Je verspilt je euro's en je krijgt stress.
Een strategie geeft je houvast, rust en structuur. Maar een strategie zorgt er vooral voor dat je continu nieuwe leads voor je business aantrekt. En laat dat nu net het verschil zijn tussen gemiddelde ondernemers en ondernemers die dik verdienen en een succesvolle business hebben.

Maak prioriteit van het aantrekken van nieuwe leads.

Hoe het werkt

First things First. We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Zoom. Zo kunnen we kijken of we de right fit voor elkaar zijn.

Yes, we are in! Dan is het tijd om samen via Zoom je social media advertentiestrategie uit te werken.
Zonder strategie ben je tenslotte nergens. We combineren jouw wensen, met mijn kennis en ervaring over adverteren op sociale media. We duiken in je online marketingstrategie en kijken naar je salesfunnel. Samen bepalen we wanneer en waar we social advertenties gaan inzetten.

Daarna ga ik samen met mijn kleine en betrokken team aan de slag om je campagnes in te richten, bij te sturen en te analyseren. Jij hebt daar geen omkijken naar. Dat kun jij volledig loslaten. Het enige wat ik van jou vraag is jouw unieke content, jouw verhaal, jouw acties. Wij verzorgen de rest.

Maandelijks krijg je een rapportage en ook tussentijds houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen van je campagnes. Ook kun je maandelijks sparren over je online marketing strategie. Ik denk met je mee en ik kijk altijd verder dan alleen Facebook en Instagram. Ik werk op basis van maandabonnementen met een vast bedrag per maand zodat jij weet waar jij aan toe bent.

Voor wie?

Wij omarmen uitsluitend ambitieuze online ondernemers en influencers die inspireren, motiveren en een betrokken community hebben of die hard aan het opbouwen zijn.
Je hebt lef, een enorme drive en passie voor wat je doet. Maar je wilt meer, opschalen, jouw grote dromen waarmaken. Je stretcht graag je grenzen en kijkt graag vooruit.

TalentPool Service

Je hebt de basis van je online business net goed staan. Je hebt voor jezelf duidelijk hoe jij je producten/diensten wilt verkopen.
Nu is het tijd om je boodschap aan een breed publiek te verspreiden. Je mailinglijst goed op te bouwen en/of je webinars goed en continu te gaan vullen. Niet meer alleen als jij er tijd voor maakt, maar continu.

Die social media advertenties wil je niet (meer) zelf doen. Maar overlaten aan specialisten zodat jij kunt focussen op dat waar je echt goed in bent.

In de TalentPool begeleiden wij 6 maanden lang ondernemers waar wij enorme potentie in zien. Wij starten je advertentiecampagnes en adviseren je tussentijds over het verbeteren van je marketingfunnel. Je advertentiebudget is minimaal € 500,- per maand.
Voor deze service zijn slechts enkele plekken per maand beschikbaar.

Heb je interesse? Vul het interesseformulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Big Wave Service

Je hebt de basis van je business al goed staan.
Je draait een omzet van minstens 80.000-150.000 euro per jaar of je verwacht dat dit jaar nog te halen. Je wilt serieus, structureel en strategisch aan de slag met adverteren op sociale media (Facebook, Instagram, Linkedin) omdat je gelooft dat de groei van je business daarmee versnelt. Het is tijd om op te schalen en voor een tandje erbij. Jij wilt je advertenties aan specialisten uitbesteden die ook op gelijkwaardig niveau met je kunnen sparren.
Met onze Big Wave Service voeg je als het ware een social advertising arm en strategisch sparringspartner toe aan je business.

Om onze samenwerking een succes te kunnen maken zijn onderstaande basisvoorwaarden goed om te weten:

 • Je propositie is helder en heeft zich voor een groot deel al bewezen
 • Je hebt je perfecte klant heel goed voor ogen
 • Je weet dat je zelf uiteindelijk verantwoordelijk bent voor de sales
 • Je kunt je producten / diensten verkopen
 • Je realiseert je dat het tijd kost om impact te maken (know-like-trust)
 • Je bent bereid continu te investeren in je zichtbaarheid en het aantrekken van nieuwe leads
 • Je advertentiebudget is minimaal € 1.500,- per maand

Heb je interesse? Vul het interesseformulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Deze online ondernemers zijn je in het afgelopen jaar al voor gegaan:

DOLLY HEUVELING<BR>VAN BEEK

Dolly Heuveling - van Beek

Anne Quaars

Anne Quaars

Claire van de Heuvel

Claire van de Heuvel

NICOLE<BR>OFFENBERG

Nicole Offenberg

jeanet_bathoorn

Jeanet Bathoorn

THE NEW<BR>BUSINESS WOMEN

The New Business Women

FEMKE<BR>HOGEMA

Femke Hogema

FLOOR<BR>DAVER

Floor Daver

Sophie Dittmar

Sophie Dittmar

ASTRID<BR>DAVIDZON

Astrid Davidzon

MARJA<BR>BOXHOORN

Marja Boxhoorn

Jacqueline van Lieshout

Jacqueline van Lieshout

Toegang tot exclusief klantevent

Eenmaal per jaar organiseer ik exclusief voor mijn klanten een klantevent. Een dag vol inspiratie, sprekers en vooral sparren en verbinden met gelijkgestemde ondernemers.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Heb je interesse om je social media advertenties aan mij uit te besteden vul dan het vragenformulier via de link hieronder in. Ik neem vervolgens binnen 48 uur contact met je op.