Over Ons

Home / Over Wendy

Wendy Kerssens Social Advertising

We zijn een klein, betrokken en vooral deskundig team van online marketing en social advertising specialisten. Allemaal willen we maar een ding: jou en je brand verbinden met jouw ideale klant.

Samen adviseren en ondersteunen wij ambitieuze ondernemers om hun business te laten groeien via advertentiecampagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn en You Tube. Of je nu je naamsbekendheid of mailinglijst flink wilt laten groeien OF je events, webinars of trainingen wilt vullen. We've got you're back. 
Wij zijn specialisten in social advertising. 

“Jij hebt iets moois te bieden, iemand anders heeft een probleem dat moet worden opgelost. Vind elkaar en the MAGIC happens!”

FB beeld

Some things never change

Onze agency begon een jaar of zes geleden met alleen Wendy. Inmiddels zitten we met 4 ladies op ons kantoor in Alkmaar. Het team is flink gegroeid dus, maar een ding is nooit veranderd: onze persoonlijke en betrokken aanpak. Nog altijd zijn we dat verlengstuk van jouw team en jouw business. We zijn die sparringpartner die echt met je meedenkt en niet met je meepraat. Als wij zien dat het beter kan of anders moet, dan hoor je dat van ons. Wij zien aan de resultaten van onze klanten dat die aanpak werkt. En daar doen we het voor.

Over Wendy

Wendy Kerssens is het brein achter en het gezicht van onze agency. Zij begon het bedrijf in 2013. De start-up waar ze destijds als marketingmanager werkte, hield op te bestaan. Haar wereld stond compleet op zijn kop, ze had een zoontje van net 3 weken, maar ze wist: het is nu of nooit! Dus greep ze haar kans en begon ze voor zichzelf.

En ondernemen, zo bleek meteen, is haar op het lijf geschreven. Na 10 jaar marketingfuncties in de mediawereld wist ze direct dat ze niet meer terug wilde naar de grijze kantoren en functies waar je in je “hokje” moet blijven. Maar de kennis en ervaring uit die tijd, die pakt niemand haar meer af.
Inmiddels zijn we zo’n 6 jaar verder en is die eenmanszaak van toen uitgegroeid tot een succesvolle social advertising agency. Een agency die mag werken met de allerleukste ambitieuze ondernemers.

Waarom social advertising?

Met haar brede achtergrond in de marketing had Wendy in principe allerlei kanten op gekund. Maar social media was het meteen helemaal; de snelheid die erin zit, en de bijna dagelijkse ontwikkelingen. Het is altijd in beweging, er is altijd iets nieuws te leren en dus zijn er ook altijd nieuwe kansen mogelijkheden.
En dat past perfect bij haar persoonlijkheid. Wendy ontdekt graag nieuwe dingen. Lekker slenteren door steden als New York, San Francisco of Madrid. Maar ook dichterbij huis, in Alkmaar, is ze altijd op zoek naar bijvoorbeeld leuke nieuwe restaurants of conceptstores. Plekken vol creativiteit en energie.

Alleen het beste

Om mee te kunnen bewegen in deze snelle branche en om haar klanten en team altijd het beste te geven volgt Wendy alle ontwikkelingen op de voet. Ze heeft een echte growth mindset en is altijd hongerig naar nieuwe kennis en inzichten. Met name Amerika volgt ze op de voet. Ze gaat regelmatig zelf die kant uit voor events of trainingen op het gebied van social media. Online vind je haar en haar teamleden bovendien in diverse internationale Ad Expert Communities.

Met-Amy-Porterfield

Met Amy Porterfield

Wendy met marketinglegende Dean Jackson

Masterminden met Dean Jackson

Met-Rick-Mulready

Met Rick Mulready

Wendy met Eelco de Boer_

Masterminden met Eelco de Boer

Live in de podcast bij Jon loomer

BOEK JE GRATIS STRATEGIEGESPREK

Boek nu direct jouw gratis strategiegesprek om te ontdekken of wij wij je kunnen helpen om de doelen voor jouw business te behalen.