Over Wendy

Home / Over Wendy

Over Wendy

Wendy Kerssens is social media campagnestrateeg en het brein achter social advertising bureau Big Waves Agency. Een gespecialiseerd social media advertising bureau voor online leadgeneratie en brandingcampagnes.
Zij begon het bedrijf in 2013. De start-up waar ze destijds als marketingmanager werkte, hield op te bestaan. Haar wereld stond compleet op zijn kop, ze had een zoontje van net 3 weken, maar ze wist: het is nu of nooit! Dus greep ze haar kans en begon ze voor zichzelf.

En ondernemen, zo bleek meteen, is haar op het lijf geschreven. Na 10 jaar marketingfuncties in de mediawereld wist ze direct dat ze niet meer terug wilde naar de grijze kantoren en functies waar je in je “hokje” moet blijven. Maar de kennis en ervaring uit die tijd, die pakt niemand haar meer af.
Inmiddels zijn we zo’n 6,5 jaar verder en is die eenmanszaak van toen uitgegroeid tot een succesvolle social advertising agency. Een agency die mag werken met de allerleukste ambitieuze ondernemers.

Het uitbesteden van je sociale media advertenties is (nog) niet voor iedere ondernemer direct haalbaar. In de eerste fase van het ondernemerschap kun je dit beter zelf doen is Wendy haar overtuiging. Voordat je uitbesteed is het überhaupt belangrijk dat je het social media marketing spel snapt, dan kun je beter sturen. Daarom heeft Wendy de online training Strategisch Adverteren op Sociale Media ontwikkelt waarin zij je leert hoe je zelf voor je eigen business meer nieuwe leads aantrekt. 

Waarom social media advertising?

Met haar brede achtergrond in de marketing had Wendy in principe allerlei kanten op gekund. Maar social media was het meteen helemaal; de snelheid die erin zit, en de bijna dagelijkse ontwikkelingen. Het is altijd in beweging, er is altijd iets nieuws te leren en dus zijn er ook altijd nieuwe kansen mogelijkheden.
En dat past perfect bij haar persoonlijkheid. Wendy ontdekt graag nieuwe dingen. Lekker slenteren door steden als New York, San Francisco of Madrid. Maar ook dichterbij huis, in Alkmaar, is ze altijd op zoek naar bijvoorbeeld leuke nieuwe restaurants of conceptstores. Plekken vol creativiteit en energie.

Alleen het beste

Om mee te kunnen bewegen in deze snelle branche en om haar klanten en team altijd het beste te geven volgt Wendy alle ontwikkelingen op de voet. Ze heeft een echte growth mindset en is altijd hongerig naar nieuwe kennis en inzichten. Met name Amerika volgt ze op de voet. Ze gaat regelmatig zelf die kant uit voor events of trainingen op het gebied van social media. Online vind je haar en haar teamleden bovendien in diverse internationale Ad Expert Communities.

Met-Amy-Porterfield

Met Amy Porterfield

Wendy met marketinglegende Dean Jackson

Masterminden met Dean Jackson

Met-Rick-Mulready

Met Rick Mulready

Wendy met Eelco de Boer_

Masterminden met Eelco de Boer

Live in de podcast bij Jon loomer