Over Wendy

Home / Over Wendy

Ik ben Wendy Kerssens

Ik wil jou verbinden met jouw ideale klant.

“Jij hebt iets moois te bieden, iemand anders heeft een probleem dat moet worden opgelost. Vind elkaar en the MAGIC happens!”

Ik ben Wendy Kerssens (1983), social advertising specialist. Ik adviseer en ondersteun ambitieuze online ondernemers om hun business te laten groeien via advertentiecampagnes op Facebook en Instagram.

Mijn ultieme geluk? 
Nieuwe dingen ontdekken. Slenterend door de straten van steden als New York of Madrid. Of een leuke nieuwe conceptrestaurantje in mijn woonplaats Alkmaar ontdekken. Plekken vol creativiteit en energie. Bovenop nieuwe ontwikkelingen. Daar geniet ik van.

Waarschijnlijk grijpt sociale media mij daarom ook zo. Het is continu in beweging. Als er een nieuwe feature is kan ik daar echt een kick van krijgen en bedenk ik direct hoe ik dat voor mijn klanten kan toepassen.In mijn leven kijk ik ook graag vooruit en niet teveel achterom. Je hebt in het leven altijd een keuze. Jij bepaalt hoe je met iedere situatie omgaat. 

Ik wil leren van de allerbeste spelers. Ik heb een echte growth mindset. Ik volg alle ontwikkelingen uit Amerika dan ook op de voet. Zo zit ik in meerdere Amerikaanse Facebook Ad Expert Communities en ik bezoek regelmatig (inter)nationale congressen over social media. Ook volg ik regelmatig internationale online trainingen. 

Met-Amy-Porterfield
Met-Rick-Mulready

Maar tegenover deze drukte en energie relax ik ook graag met mijn zoontje of vrienden op het strand in Egmond aan Zee of in een zonnig land als Spanje of Thailand. Ik laad helemaal op als ik het gevoel heb dat er geen tijd bestaat en ik helemaal geniet van het moment.

Choose your waves

Mijn business ben ik gestart in 2013 toen mijn zoontje 3 weken oud was. De start-up waar ik destijds als marketingmanager werkte hield op te bestaan. Ik heb mijn kans gepakt en dacht het is nu of nooit. Ook al is het met een kleintje en staat mijn wereld op zijn kop, ik ga nu voor mijzelf starten.

Na 10 jaar marketingfuncties in de mediawereld voelde ik aan alles dat ik niet meer terug wilde naar grijze kantoren en functies waar je in je “hokje” moet blijven. Ik heb daar veel geleerd, maar daar pas ik niet. Ondernemen is op mijn lijf geschreven. Werken op mijn eigen voorwaarden en waar en wanneer ik wil. 

Inmiddels ben ik al ruim 5 jaar aan het ondernemen en run ik een succesvol social advertising bureau. Mag ik werken met superleuke online topspelers en kan ik mijn business heel goed combineren met het co-ouderschap van mijn zoontje. 

The sky is the limit en die energie vind ik heerlijk.
Heb lef, geniet en creëer het leven dat jij voor jezelf wilt!

1
2
4
3