Podcast Interview Arno Diepeveen - Royal Dutch Sales

Deze SalesGuru verandert jouw blik op sales


Stel je voor dat je jouw producten en diensten nóg makkelijker aan de man kan brengen. Dat klinkt toch als muziek in de oren?! Voor jou, maar ook voor je klanten! Tenminste… 

In de praktijk blijkt dat sales voor veel ondernemers nog een dingetje is. Grote kans dat ook jij enige weerstand voelt als je je met de sales van jouw producten en diensten bezig moet houden. Herkenbaar? Lees dan zeker even verder! 

Ik neem het woord guru niet snel in mijn mond, maar voor de nieuwste aflevering van de Build Your Wave podcast maak ik graag een uitzondering. Ik had namelijk de eer om Arno Diepeveen te spreken: in mijn ogen een échte SalesGuru.

Arno geeft keynotes over de hele wereld en wordt door investors ingezet om grote IT start-ups te laten vliegen, dus hij heeft zijn sporen meer dan verdiend. Daarbij heeft hij mijn kijk op sales in ieder geval voor goed weten te veranderen. In positieve zin!

Wil jij ook meer verkopen? Luister dan zeker de nieuwe Build Your Wave podcast aflevering. Arno vertelt je precies hoe jouw producten en/of diensten als warme broodjes over de toonbank gaan, ongeacht waar je met je business staat.

Lees ook “Wat is succes voor jou?” en kom er achter wanneer jij jezelf succesvol vind!

21 SLIMME MANIEREN

OM JE MAILINGLIJST SNEL TE LATEN GROEIEN

Gerelateerde podcasts