Linkedin Podcast - uitingen interviews (16) (1)

Zo bouw je op een echte manier een community via Instagram


Instagram is hot, hot hot! De aandacht van miljoenen mensen ligt bij Instagram. Daarom is het een van de grootste marketingkanalen die je niet wilt missen! Wil jij ook social media slim inzetten voor je business? Dan is Instagram de beste stap om mee te beginnen!

De perfecte plek om jouw boodschap de wereld in te slingeren. Om te laten zien we je bent en wat jouw missie is. Ik wilde nog meer weten over dit kanaal en daarom ging ik op bezoek bij miss Instagram a.k.a. The Social Good Girl; Amber van Leeuwen.

Forget about je oh zo perfecte food foto, selfie of perfect bikini body foto. Amber weet alles als het gaat om hoe je op een echte manier een community bouwt via Instagram. Daarnaast is zij een mega bevlogen en #dedicated onderneemster. Kortom; tijd voor een interview voor de Build Your Wave Podcast!

In dit interview deelt Amber hoe jij via Instagram jouw eigen echte Instagram tribe op kunt bouwen en hoe je al die verschillende functies slim inzet. Zo kan je nog veel meer uit Instagram halen! 

Lees ook “Een knallende eerste indruk”. Een blog met belangrijke tips om jouw Instagram account op de juiste manier te optimaliseren! 

21 SLIMME MANIEREN

OM JE MAILINGLIJST SNEL TE LATEN GROEIEN

Gerelateerde podcasts