Linkedin Podcast - uitingen interviews (5) (1)

Werken zonder deadlines


Met aandacht en liefde aan een project werken. Willen we dat stiekem niet allemaal? 

Hoe vaak doe je dingen toch niet wat gehaast, omdat er een deadline aankomt of een klant die plotseling iets wilt en daardoor je planning in de soep loopt. Voordat je het weet ben je ‘s avonds nog even wat werk aan het verzetten. Herkenbaar?

Ontwerper en designer Jan Gunneweg doet hier namelijk niet aan mee. Hij is hier bewust mee gestopt. Iedere klant komt standaard in een wachtrij terecht. Je weet niet wanneer je product wordt opgeleverd.

Hij kiest er bewust voor om zijn ambacht alleen met liefde en aandacht te doen. Zijn unieke werkwijze is nu zijn unieke kenmerk geworden en daarmee zijn marketingtool.

Zijn ontwerpen staan in Alkmaar inmiddels in de hele stad en ook BN’ers en vermogende mensen staan bij hem in de rij vanwege zijn unieke ontwerpen en zijn mooie visie op een duurzaam leven.

Crave je naar meer rust en kwaliteit in je leven? Luister dan zeker deze podcast, inspiratie gegarandeerd! Beluister hem direct via iTunes, Spotify of SoundCloud.

Jan zijn grootste les, werk zonder deadlines. Ben je benieuwd wat mijn grootste lessen van 2019 waren? Lees dan de blog “Mijn grootste lessen van 2019” 

21 SLIMME MANIEREN

OM JE MAILINGLIJST SNEL TE LATEN GROEIEN

Gerelateerde podcasts