YOURWAVE-728x250px-1

Ontdek hoe je keer op keer nieuwe klanten aantrekt door slim en snel een waardevol publiek op te bouwen via sociale media.

 Pak de regie.
Creër een systeem om continu nieuwe klanten aan te trekken. 
Wendy Kerssens

Leer hoe jij je business zelf kunt laten groeien via sociale media advertenties. Wendy Kerssens

Is dit jouw situatie?

 • Wil jij sociale media advertenties inzetten om je diensten te verkopen maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken?
 • Wil je ook duizenden mensen op je mailinglijst, maar staan er nu minder dan 1000 op? En komt daar niet dagelijks een vaste stroom bij?
 • Jij wilt weten wat NU werkt om snel impact te maken en publiek op te bouwen zonder dat je de hele tijd allerlei strategieeen aan het proberen bent en je alleen maar Mark Zuckerberg aan het sponsoren bent.
 • Kijk je stiekem een beetje jaloers naar andere ondernemers die al succesvol online ondernemen? En denk je ik wil ook zo leveren en werken, vol energie, vrijheid en keuzes maken die jij wilt.
 • Je zit nu een beetje vast in je business. Je weet dat een e-maillijst en social media marketing veel impact op je business kunnen hebben en je de mogelijkheid geeft het inkomen waartoe jij in staat bent te realiseren.
 • Je hebt wel volgers op je social media accounts, maar nog niet zoveel en ze zijn niet betrokken genoeg. Je hebt nu geen idee hoe die mensen ooit klant bij je gaan worden.

Je bent niet alleen

Er is zoveel mogelijk op sociale media. Dat je al snel de focus verliest en niet bezig bent met de juiste activiteiten. Maar een van de meest belangrijke vaardigheden als ondernemer is dit:

background-waterschoppen-mobiel

Je bent niet alleen

Er is zoveel mogelijk op sociale media. Dat je al snel de focus verliest en niet bezig bent met de juiste activiteiten. Maar een van de meest belangrijke vaardigheden als ondernemer is dit:

Je moet weten hoe je nieuwe potentiële klanten aantrekt voor je business

Wil jij een succesvolle business bouwen dan is het noodzaak dat jij weet hoe jij je eigen waardevolle publiek opbouwt en dat je hier iedere dag aan werkt. Als jij weet hoe jij jouw ideale klant bereikt en daarna in beweging krijgt, dan krijg je zelf de regie over de groei van je business.

Sociale media is NU het nummer 1 kanaal voor het opbouwen van jouw eigen waardevolle publiek. Iedereen is daar. Daar is de aandacht. Op die mobiele telefoon. Op Facebook en Instagram. Iedere dag.

Het is nog NOOIT zo eenvoudig en goedkoop geweest om zo snel zoveel mensen te bereiken. Wellicht heb je nu het gevoel dat je geen invloed hebt op Facebook en Instagram. Dat deze platformen met jou spelen. Maar realiseer je, die invloed heb je wel. Jij kunt leren hoe met Facebook & Instagram te spelen. Door slim advertenties op sociale media in te zetten. Het is niet moeilijk. Het is een spel. Een spel waar JIJ zelf invloed op hebt.

Wendy telefoon
ASTRID<BR>DAVIDZON

Ik ben vol in gaan zetten op social media advertenties omdat ik mijn bereik wilde vergroten en niet gebonden wil zijn aan de locatie waar ik werk maar gewoon heel Nederland kan bereiken. Elke euro die ik er in stop komt er dubbel en dwars weer uit.
Ben je zoekend op dit gebied. Dan ben je bij Wendy aan het juiste adres.

ASTRID DAVIDZON

Als jij nu niet de resultaten ziet uit de marketinginspanningen die je nu doet op Facebook & Instagram dan is blijven aanmodderen niet de oplossing. Je hebt een strategie nodig. Een systeem.

Wendy Kerssens Event Juni 2018 (277)

Misschien weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken. Alsjeblieft verdiep je erin. Het is niet moeilijk. Het is geen rocket science maar je moet leren het spel te spelen. Laat de potentie die in jou en je business zit niet liggen, je weet tot wat je in staat bent. Mensen zitten te wachten op dat wat jij hebt de bieden.

Ik weet dit omdat ik de afgelopen 7 jaar met mijn social advertising bureau Big Waves Agency ontzettend veel top coaches, trainers & adviseurs heb geholpen om nieuwe leads aan te trekken via Facebook & Instagram advertenties en daarmee flink door te breken met hun bedrijf. Ik weet wat ervoor nodig is. Wat erbij komt kijken. En vooral wat het verschil maakt.

Het nummer 1 verschil dat ik zie tussen de gemiddelde ondernemer EN ondernemers die rocken, dik verkopen en hele fijne lifestyle hebben is HOE zij nieuwe klanten aantrekken.

Ondernemers die hem rocken werken hier systematisch en iedere dag aan en zetten vol in op social media advertenties om hun publiek op te bouwen. Zij spelen het spel. Gemiddelde ondernemers klikken hoogstens af en toe eens op die promoot knop. Wil jij een succesvolle (online) business dan is nieuwe leads aantrekken een must. Zonder leads geen sales. Zonder leads geen groei.

eva_brouwer

Wendy is de vakvrouw van Nederland op het gebied van Social Advertising, no doubt.

EVA BROUWER

Wil jij een succesvolle (online) business? Dan is een eigen publiek opbouwen een must. Zonder publiek geen sales. Zonder sales geen groei.

Vrijheid

Vrijheid in je business krijg je alleen als er geld binnenkomt. Hier heb je een publiek voor nodig waaraan je kunt verkopen. Dat publiek kun je slim en snel opbouwen via sociale media advertenties.

Wil jij leren hoe de grote online topondernemers in Nederland zoals Eelco de Boer, Dolly Heuveling van Beek en Simone Levie hun business laten groeien via social media advertenties, zodat jij dit ook kunt toepassen in jouw bedrijf?  Dan is mijn programma Strategisch Adverteren op Sociale Media geschikt voor jou.

STRATEGISCH ADVERTEREN OP SOCIALE MEDIA

Ik leer je hoe je slim, snel en strategisch je publiek kunt opbouwen via sociale media advertenties. Je krijgt een concreet stappenplan om zelf jouw eigen waardevolle publiek op te bouwen waaraan je kunt verkopen. 

Wendy mobiel

STRATEGISCH ADVERTEREN OP SOCIALE MEDIA

Ik leer je hoe je slim, snel en strategisch je publiek kunt opbouwen via sociale media advertenties. Je krijgt een concreet stappenplan om zelf jouw eigen waardevolle publiek op te bouwen waaraan je kunt verkopen.

Aan het einde van dit programma:

 • Weet jij hoe jij slim en snel een waardevol publiek opbouwt via Facebook- en Instagram advertenties.
 • Groeit jouw mailinglijst iedere dag. En kun jij zelf je mailinglijst naar duizenden mailadressen laten groeien. Hoezo crisis, jij hebt straks een dikke mailinglijst waaraan je altijd kunt verkopen.
 • Kan jouw publiek niet meer om jou heen zodat jij de go-to person binnen je vakgebied wordt en ook blijft.
 • Werk je niet meer houtje touwtje, maar heb je een slimme strategie waarmee je iedere dag nieuwe leads aantrekt. Wat je rust, overzicht en focus geeft.
 • Heb jij geen onzekerheid over de toekomst, jij weet waar je volgende klanten vandaan komen.
Wendy benen

Je bouwt in de training aan een sterk basisfundament van je business.

Namelijk een strategie om iedere dag nieuw publiek aan te trekken. En je weet, zonder publiek krijg je geen sales. Zonder sales krijg je geen winstgevende business.

Ik deel al mijn kennis uit mijn jarenlange praktijkervaring met je. The real deal. Ik laat je PRECIES zien hoe de topspelers in de markt dit doen. STAP voor STAP. Ik ontleed de campagnes voor je. Laat je EXACT zien op welke knoppen je moet drukken.

Kortom je ontdekt wat er nodig is om jouw publiek en business via social media advertenties flink te laten groeien.

Ben jij klaar om jouw BIG WAVE te creëren?

Meld je dan nu aan voor mijn programma "Strategisch Adverteren op Social Media"

Wendy verzorgt met haar social advertising bureau de social media advertentiecampagnes van vele (online) topondernemers en diverse toffe (personal) brands. Het programma Strategisch Adverteren op Sociale Media is jouw unieke kans om een kijkje in de keuken te krijgen en te ontdekken HOE zij dit voor deze topondernemers doet zodat jij dit ook zelf voor jouw business kunt doen.

DOLLY HEUVELING<BR>VAN BEEK
DOLLY HEUVELING
VAN BEEK
Anne Quaars
ANNE
QUAARS
Claire van de Heuvel
CLAIRE VAN
DEN HEUVEL
NICOLE<BR>OFFENBERG
NICOLE
OFFENBERG
THE NEW<BR>BUSINESS WOMEN
THE NEW
BUSINESS WOMEN
Jacqueline van Lieshout
JACQUELINE
VAN LIESHOUT
FEMKE<BR>HOGEMA
FEMKE
HOGEMA
Danielle Leuvering
DANIELLE
LEUVERING

Over Wendy

Wendy is online marketing strateeg en social media advertising expert. Ze verzorgt samen met haar team in haar social advertising bureau al ruim 7 jaar de social advertising campagnes van online topondernemers en heeft al honderdduizenden euro's uitgegeven aan succesvolle advertentiecampagnes op Facebook- en Instagram. Zij weet uit de dagelijkse praktijk wat werkt en wat niet om een groot publiek op te bouwen. Wat er nodig is om je business naar een omzet van 6 cijfers te krijgen.

Ieder jaar gaat zij naar Amerika om de nieuwste kennis op te doen voor haar succesvolle social advertising bureau. Zij blijft groeien doordat ze deelneemt aan retreats en seminars van de allerbeste ondernemers en marketeers in de wereld.

Naast ondernemer is Wendy mamma van Sam (co-ouderschap), gek op het strand en is het liefst minstens 5x per jaar in het buitenland. Wendy kijkt graag vooruit en wil anderen laten zien dat alles kan en dat iedereen de hele wereld kan bereiken.

Wendy-Kerssens-over-wendy-mobiel

Over Wendy

Wendy is een zeer ervaren online marketing strateeg en social media advertising expert. Ze verzorgt samen met haar team in haar social advertising bureau al ruim 7 jaar de social advertising campagnes van online topondernemers en heeft al honderdduizenden euro's uitgegeven aan succesvolle advertentiecampagnes op Facebook- en Instagram. Zij weet uit de dagelijkse praktijk wat werkt en wat niet om een groot publiek op te bouwen. Wat er nodig is om je business naar een omzet van 6 cijfers te krijgen.

Ieder jaar gaat zij naar Amerika om de nieuwste kennis op te doen voor haar succesvolle social advertising bureau. Zij blijft groeien doordat ze deelneemt aan retreats en seminars van de allerbeste ondernemers en marketeers in de wereld.

Naast ondernemer is Wendy mamma van Sam (co-ouderschap), gek op het strand en is het liefst minstens 5x per jaar in het buitenland. Wendy kijkt graag vooruit en wil anderen laten zien dat alles kan en dat iedereen de hele wereld kan bereiken.

Blijf je aanrommelen in de marge of ga je jouw markt domineren?

Wendy Dolly Eelco de Boer Dean Jackson Amy Porterfield
DOLLY HEUVELING<BR>VAN BEEK

Al 5 jaar werk ik met Wendy en sinds ik met haar werk doen mijn ads het doorlopend goed. Ik kan nu door slimmer adverteren meer waarde leveren voor mijn klanten en zo duurzaam aan mijn brand en community bouwen. Dat lukt je met alleen organisch echt niet meer tegenwoordig. Adverteren is de nummer 1 strategie.

Dolly Heuveling van Beek

Dolly.nl

Meld je nu aan! Strategisch Adverteren
op Social Media

€ 995

» Toegang tot alle online lessen om slim en snel een waardvol publiek op te bouwen via sociale media advertenties inclusief mijn bewezen “WAVE” methode.

» Toegang tot besloten Facebook groep met maandelijkse live trainingen en waar je 24/7 om feedback kunt vragen.

» Toegang tot 4 exclusieve bonus masterclasses van topexperts.

» Swipefile met bewezen succesvolle social media advertenties.

» Live mastermind op mijn kantoor.

Wendy aug 2018 (367) - mobiel

Meld je nu aan! Strategisch Adverteren
op Social Media

€ 995

» Toegang tot alle online lessen om slim en snel een waardvol publiek op te bouwen via sociale media advertenties inclusief mijn bewezen “WAVE” methode.

» Toegang tot besloten Facebook groep met maandelijkse live trainingen en waar je 24/7 om feedback kunt vragen.

» Toegang tot 4 exclusieve bonus masterclasses van topexperts.

» Swipefile met bewezen succesvolle social media advertenties.

» Live mastermind op mijn kantoor.

Voor WIE is dit programma geschikt?

Voor ambitieuze ondernemers die diensten vermarkten zoals (business)coaches, trainers en adviseurs die meer nieuwe klanten willen en die willen leren hoe ze zelf nieuwe leads via sociale media advertenties kunnen aantrekken voor hun business. Het programma is ook zeer geschikt voor ondernemers zoals virtueel assistenten en marketeers die willen leren hoe ze dit voor andere ondernemers kunnen doen.

Wat ga je leren?

Welke strategie jij NU het beste kunt toepassen om snel en slim een waardevol publiek op te bouwen via social media advertenties. Ik deel exact de strategie met je waarmee ik al heel veel klanten heb geholpen om hun business op te schalen naar een 6- en 7 cijferige omzet. Ik geef je mijn concrete stappenplan en laat je ook zien hoe je dat in het Facebook advertentiebeheer kunt inrichten. Stap voor stap.

Ik garandeer je dat jij na afloop exact weet hoe jij snel een waardevol publiek opbouwt waaraan je kunt verkopen. 

Hoe lekker is het als je straks volledige rust en controle hebt omdat je precies weet hoe jij nieuwe leads voor jouw business moet aantrekken? En dat je mailinglijst iedere dag flink groeit? En je een bewezen leadsysteem hebt staan.

Wendy strand

Opbouw programma

Hieronder vind je wat er precies allemaal in het programma zit op een rijtje. Het programma bestaat uit 6 modules. Elke module bestaat uit losse videolessen en werkbladen inclusief mijn bewezen "WAVE" methode. Je krijgt zo lang het programma bestaat toegang tot alle modules, de bonussen en toegang tot de besloten Facebook groep waarin je 24/7 je vragen kunt stellen.

MODULE 01

FIND YOUR WAVES

Je gaat in deze module je dromen omzetten in een concrete online marketing strategie.

Ook leer je slimme doelgroepstrategieën en krijg je how-to video's over de inrichting van je advertentie-account, je doelgroepen en de Facebook Pixel. Zodat je ook als niet technisch persoon alles goed hebt staan.

Dit is de basis waar vanuit je gaat werken. Als je dit goed hebt staan gaat dit gaat je megaveel rust en overzicht geven.

MODULE 02

BUILD YOUR WAVE

In deze module leer je mijn succesvolle en bewezen "WAVE" advertentiestrategie waarmee ik al honderduizenden euro's succesvol heb geadverteerd. Zodat ook jij hiermee snel en slim een waardevol publiek kunt opbouwen.

Ook leer je hoe je slim met het algoritme van Facebook & Instagram kunt omgaan en op welke posities je het beste kunt adverteren.

MODULE 03

CREATE SOME WAVES

Alles begint met aandacht van het juiste publiek op sociale media. Jij ontdekt in deze module hoe jij met een slimme advertentiecampagne snel de aandacht trekt van jouw perfecte klant en deze aandacht vasthoudt zodat je continu top of mind blijft.

Ik deel succesvolle advertentievoorbeelden van mijn klanten uit mijn advertising bureau.

Ook laat ik je precies en stap voor stap in how-to video's zien hoe je dit in het advertentiebeheer zelf inricht en op welke knoppen je moet drukken.

MODULE 04

RIDE SOME WAVES

Je leert in deze module hoe je een slimme advertentiecampagne inricht om je e-maillijst flink te laten groeien, ook al heb je een beperkt budget. Ook deel ik met je hoe je veel deelnemers voor je webinar krijgt.

Ik deel de advertentiestrategieën uit mijn advertising bureau met je. Ik laat je stap voor stap zien hoe je dit in Facebook advertentiebeheer zelf inricht en op welke knoppen je moet drukken. Ook ontdek je naar welke cijfers je moet kijken en hoe je jouw campagnes kunt bijsturen.

MODULE 05

CATCH THAT WAVE

In deze module ontdek je exact hoe je via sociale media iemand van een lead naar een klant kunt omzetten. Ik laat je de technieken zien hoe jij jouw lead kunt verleiden tot een aankoop. Je krijgt toegang tot succesvolle praktijkvoorbeelden.

Ook laat ik je via how-to video's precies in advertentiebeheer zien hoe je dit zelf inricht en op welke knoppen je moet drukken.

Je ontdekt ook welke campagnecijfers cijfers belangrijk zijn en hoe je kunt bijsturen.

MODULE 06

KNOW YOUR WAVE

Je hebt nu jouw eigen systeem om slim en snel een publiek op te bouwen voor jouw business.

Als je campagnes draaien, wil je natuurlijk ook weten of ze goed draaien. Ik laat je zien waar je naar moet kijken en deel met je welke resultaten goed zijn en welke niet. Ook laat ik je zien hoe je kunt bijsturen. Zodat je je advertentie-budget niet meer verspilt.

Toegang tot besloten FACEBOOK groep

Een groep vol gelijkgestemden die ook allemaal een eigen publiek willen opbouwen via sociale media advertenties. Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep. In deze groep kun je 24/7 vragen stellen en bijvoorbeeld om feedback vragen op je strategie- of advertenties.

Iedere maand geef ik in deze Facebook groep een live online marketingsessie waar je onbeperkt toegang tot krijgt. Ik zorg ervoor dat iedere vraag daarin wordt beantwoord.

Wendy aug 2018 (317)BW

Toegang tot besloten FACEBOOK groep

Een groep vol gelijkgestemden die ook allemaal een eigen publiek willen opbouwen via sociale media advertenties. Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep. In deze groep kun je 24/7 vragen stellen en bijvoorbeeld om feedback vragen op je strategie- of advertenties.

Iedere maand geef ik in deze Facebook groep een live online marketingsessie waar je onbeperkt toegang tot krijgt. Ik zorg ervoor dat iedere vraag daarin wordt beantwoord.

TOEGANG TOT 4 EXCLUSIEVE BONUSSEN

Bij dit programma krijg je maar liefst 4 exclusieve bonus masterclasses.

Claire van de Heuvel

Claire is coach, spreker en eigenaar van de Easy Peasy Academy en 3 bestseller boeken die ook in het buitenland liggen. Zij weet als geen ander helderheid in je bedrijf te scheppen en ziet in een oogwenk welk verhaal jij met je business wilt vertellen en kan dit doorvertalen in een kristalhelder concept.

Masterclass Concept Ontwikkel een crystal clear concept

Door Claire van den Heuvel
Als er iemand is die helderheid in je business en communicatie kan scheppen is het Claire. Claire gelooft in heldere verhalen. Echte verhalen. In ronde verhalen oftewel concepten. Dingen die kloppen. Dat de reden waarom jij überhaupt besloten hebt om voor jezelf te beginnen ook doorklinkt in dat wat je van jezelf online laat zien. En dat dat op een heldere manier doorklinkt in je aanbod.

Naast een basis branding, zorgen concepten ervoor dat je publiek jouw boodschap niet alleen veel eerder herkent, beter onthoudt maar ook veel meer snapt; ‘wat is het nu eigenlijk, wat jij te bieden hebt? Met welke intentie doe je dat? En past dat bij mij?’. Heldere concepten zorgen ervoor dat wat jij te geven hebt ook aankomt.

In deze online masterclass neemt Claire je mee langs een aantal essentiële basisstappen zodat ook jij jouw boodschap en aanbod kunt verpakken in een helder en consistent concept. Zodat in 1 klap duidelijk is wat er in jouw etalage staat. 

In mijn ogen een onmisbare stap om succesvol je publiek opbouwen op sociale media en daarom krijg je deze masterclass als bonus bij het online programma.

Masterclass Beeld Opvallen met je foto’s in een overbezette timeline

Door Marleen Sahetapy
Succesvolle advertenties kunnen niet zonder goede foto’s. Het is het eerste wat mensen zien in de timeline van zowel Facebook als Instagram.

In deze exclusieve Bonus Masterclass “Opvallen met je foto’s in een overbezette timeline” leer je van Marleen hoe je ervoor zorgt dat jij opvalt in die timeline en tegelijkertijd je verhaal vertelt via je foto’s.
Ze deelt hoe je goede foto’s maakt met je mobiele telefoon en hoe je die foto’s slim kunt inzetten in je online marketing zodat jij super zichtbaar wordt.

Ook tipt zij handige apps en tools die jouw leven als online ondernemer net even makkelijker maken.

Marleen Sahetapy

Marleen is fotograaf en visual storyteller. Zij weet het licht in ieder persoon op beeld te vangen. Zij is niet voor niets de vaste fotograaf van vele Nederlandse online toponderneemsters. Iedere dag gebruiken wij foto’s van haar in de social advertising campagnes van onze agency klanten.

NICOLE<BR>OFFENBERG

Nicole is een ervaren coach, ondernemer, enorme Madrid liefhebber en heeft altijd een reis in het vooruitzicht. Zij begeleidt denkers en doeners die steviger willen staan aan de binnenkant om buiten stoere dingen te doen. Zij weet als geen ander jou te stimuleren om je verlangens om te zetten naar krachtige keuzes. Zodat jouw keuzes helemaal kloppen voor jou, je leven goed voelt en je een bedrijf hebt dat bij jou past.

Masterclass krachtige keuzes maken Kiezen voor wat bij je past

Door Nicole Offenberg
Jezelf uitspreken en voor je visie gaan staan maken jou en je business een magneet op sociale media. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat vraagt wel wat. Lef, zelfvertrouwen, je kop boven het maaiveld uitsteken. Daarnaast gebeurt er veel op sociale media. Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat afleiden en focus houdt op dat wat voor jou echt belangrijk is. Een fijn leven en een prettige business. Maar dat je toch profiteert van de voordelen van sociale media. Nicole deelt in deze online Masterclass haar visie en geeft je concrete handvatten om jouw eigen krachtige keuzes hierin te maken zodat jij woest aantrekkelijk wordt op sociale media en jij je hier helemaal goed bij voelt.

Masterclass Verkopen VERKOPEN VIA WEBINARS

Door Anne Quaars
Gratis online trainingen zijn een fantastische manier om je diensten of producten te verkopen. Maar alleen met een webinar ben je er niet. Je verkoopt niet “vanzelf”.

Je moet de juiste snaar raken om mensen tot actie over te laten gaan.
In deze exclusieve Bonus Masterclass “Verkopen via Webinars” leer je van Anne concrete technieken om je publiek in beweging te krijgen zodat ook jij goed kunt verkopen via je webinars.

Goed kunnen verkopen is essentieel als online ondernemer. Maar dit wordt vaak onderschat of vermeden. Het maakt het verschil of je wel of niet geld hebt om goed te kunnen leven en te (her)investeren in je marketing. Daarom krijg je deze online masterclass als bonus bij mijn programma.

Anne Quaars

Anne is ondernemer en succesvol high level business coach die je uitdaagt om groots te gaan ondernemen. Anne is expert in het maken en verkopen van goede deals. Zij weet als geen ander hoe je steengoede content maakt om de juiste klanten aan te trekken.

60-dagen proberen – niet goed geld terug garantie

Voor als je nog twijfelt… Ik wil je de kans geven om jouw online publiek slim en snel te laten groeien via sociale media. Ik geef je hier in de training alle handvatten en stap voor stap uitlegvideo’s voor.

Ik geef je de kans om een volle 2 maanden door mijn training heen te gaan en alles toe te passen. Groeit jouw mailinglijst dan nog steeds niet met minstens 500 nieuwe leads per maand, dan geef ik je een niet-goed geld terug garantie.

Meld je nu aan! Strategisch Adverteren
op Social Media

€ 995

» Toegang tot alle online lessen om slim en snel een waardvol publiek op te bouwen via sociale media advertenties inclusief mijn bewezen “WAVE” methode.

» Toegang tot besloten Facebook groep met maandelijkse live trainingen en waar je 24/7 om feedback kunt vragen.

» Toegang tot 4 exclusieve bonus masterclasses van topexperts.

» Swipefile met bewezen succesvolle social media advertenties.

» Live mastermind op mijn kantoor.

Wendy aug 2018 (102)-mobiel

Meld je nu aan! Strategisch Adverteren
op Social Media

€ 995

» Toegang tot alle online lessen om slim en snel een waardvol publiek op te bouwen via sociale media advertenties inclusief mijn bewezen “WAVE” methode.

» Toegang tot besloten Facebook groep met maandelijkse live trainingen en waar je 24/7 om feedback kunt vragen.

» Toegang tot 4 exclusieve bonus masterclasses van topexperts.

» Swipefile met bewezen succesvolle social media advertenties.

» Live mastermind op mijn kantoor.

HEB JE EEN VRAAG? VRAAG MAAR RAAK!

Wanneer begint het online programma?

Na je aanmelding ontvang je direct je inloggegevens tot de online academy en kun je direct van start.

Ik twijfel over Strategisch adverteren op sociale media, wanneer moet ik het volgen?

Heb je grote dromen met je bedrijf en wil je sneller nieuwe leads aantrekken dan is het programma voor jou zeer geschikt. Je kunt de lessen volgen wanneer je wilt en in jouw eigen tempo. Van de live calls worden opnames gemaakt die je achteraf kunt terugkijken.
Je hebt een jaar toegang tot het online programma en de Facebook groep.

Ik twijfel of mijn doelgroep wel op Facebook & Instagram zit

Ja, mits 20+ dan zit je doelgroep op Facebook & Instagram.
Miljoenen Nederlanders zitten op Facebook & Instagram. Dus OOK Jouw doelgroep. Daar is waar de aandacht dagelijks is. Je moet alleen nog ontdekken HOE je hen bereikt.
Dat ontdek je in “Strategisch adverteren op Sociale Media”.

Ik ben totaal niet technisch is dit programma voor mij geschikt.

Jazeker, ik leer je alles stap voor stap via video tutorials. Je ziet precies op welke knoppen je moet klikken. Je hoeft hier niet technisch voor te zijn. Ik ben dat ook totaal niet en het lukt mij ook.

Ik heb nog niet veel geld om mee te adverteren, is dit programma dan geschikt

Jazeker. Ik leer je technieken die je met ieder budget kunt toepassen. Maar be aware zodra die leads op je stoep staan wil je snel je budget verhogen 😉

Verdien ik mijn investering terug?

Voor de meeste ondernemers geldt dat als je 1 of 2 diensten verkoopt je de investering er alweer uit hebt. En ik garandeer jij na afloop heel goed weet hoe jij de leads op jouw stoep moet zetten. Alleen aan jou de taak om de deur open te doen 😉

Is het voor mij al geschikt op dit moment?

Sociale media is de snelste manier om met nieuwe mensen in contact te komen. Daar is de aandacht van jouw ideale klant. Alles wat je nu uitzet daar profiteer je straks van. Dus ook al is je programma of product nog niet af. Je moet NU al werken aan het opbouwen van jouw publiek, aan het verbinden met jouw ideale klant.

Hoe worden de masterclasses gegeven?

De bonus masterclasses zijn online en zijn via video te volgen. 

Welke sociale media komen aan bod in dit programma?

Je gaat leren hoe jij nieuwe leads via Facebook & Instagram kunt aantrekken. 

Hoe kan ik betalen?

Via iDEAL, Credit Card en MrCash. Woon je in België dan kun je ook betalen via KBC/CBC.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee dat is niet mogelijk.

Hoe lang ben ik met het programma bezig?

Uiteraard is dit afhankelijk van de tijd die jij er zelf in investeert. Maar als je er iedere week een paar uur aan besteed verwacht ik dat je met 6 tot 8 weken alle lessen hebt doorlopen en in de praktijk kunt toepassen.

Hoe lang heb ik toegang tot het online programma?

Je hebt onbeperkt toegang tot de Academy en Facebook groep zolang deze bestaan.

Voor wie is dit programma niet?

Als je niet bereid bent om te investeren in je online zichtbaarheid en daarmee de groei van je bedrijf. 

Staat je vraag er niet tussen?

Mail je vraag naar info@wendykerssens.nl, wij beantwoorden je vraag binnen 48 uur.

THE NEW<BR>BUSINESS WOMEN

Met de groei die wij voor ogen hebben, moeten we zichtbaarder worden. En als we zichtbaarder willen worden moet je bij Wendy zijn. Ze is een absolute expert op het gebied van online marketing en social advertising, maar werken met haar is zoveel meer dan dat. Zij gelooft echt in ons en wat we doen. Zij wil net zo graag als wij een succes maken van onze business.

Mabel & Crystal

The New Business Woman

Meld je nu aan! Strategisch Adverteren
op Social Media

€ 995

» Toegang tot alle online lessen om slim en snel een waardvol publiek op te bouwen via sociale media advertenties inclusief mijn bewezen “WAVE” methode.

» Toegang tot besloten Facebook groep met maandelijkse live trainingen en waar je 24/7 om feedback kunt vragen.

» Toegang tot 4 exclusieve bonus masterclasses van topexperts.

» Swipefile met bewezen succesvolle social media advertenties.

» Live mastermind op mijn kantoor.

Wendy aug 2018 (341)(1)-mobiel

Meld je nu aan! Strategisch Adverteren
op Social Media

€ 995

» Toegang tot alle online lessen om slim en snel een waardvol publiek op te bouwen via sociale media advertenties inclusief mijn bewezen “WAVE” methode.

» Toegang tot besloten Facebook groep met maandelijkse live trainingen en waar je 24/7 om feedback kunt vragen.

» Toegang tot 4 exclusieve bonus masterclasses van topexperts.

» Swipefile met bewezen succesvolle social media advertenties.

» Live mastermind op mijn kantoor.