Talentpool

Home / Talentpool

JOIN THE TALENTPOOL MASTERMIND

Wil jij een einde maken aan dat “ik zou eigenlijk meer met mijn online marketing moeten doen gevoel”, dat het niet meer je sluitpost is in de week. Maar dat je straks een sterk online marketing systeem hebt staan waarmee jij keer op keer nieuwe klanten voor jouw business aantrekt?

Join the Talentpool Mastermind. In 6 maanden tijd bouw je samen met mij en mijn team van topexperts aan een online marketing systeem waarmee jij keer op keer nieuwe klanten aantrekt voor jouw business.
Niks meer afwachten of er nieuwe klanten binnen komen en doelloos netwerken. Jij pakt de regie en staat na afloop van dit traject volledig zelf aan het roer van de groei van je eigen business.

Sterke fundering

Om je business te laten groeien via online marketing is een sterke fundering nodig. Met af en toe een berichtje hier en daar posten op sociale media ga je je business niet laten groeien. Daar is meer voor nodig.
Een systeem. Consistentie. Dat systeem geeft je structuur en houvast. En nog belangrijker daarmee krijg jij zelf sturing over het aantal leads dat bij jou binnenkomt.

In de Talentpool Mastermind bouw je aan een sterk basissysteem om keer op keer nieuwe klanten aan te trekken. 
Waarbij je ondertussen intensief en persoonlijk wordt begeleid door echte specialisten zodat je online leadmarketing straks echt staat als een huis. En waar nodig krijg je een liefdevolle schop onder je kont.

De Talentpool Mastermind is een enorme versnelling voor de groei van je business.
Aan het einde van deze Talentpool Mastermind heb jij je online leadmarketing knettergoed en strak staan en komen nieuwe leads naar jou toe in plaats van andersom.

Wendy Kerssens 4 oktober 2019

Wat houdt de Talentpool Mastermind in?

Bouwen aan de #foundation van je online marketing onder begeleiding van ervaren topexperts:

  • Maandelijkse live-dag in Alkmaar begeleid door Online Marketing Strateeg Wendy Kerssens. 
  • Maandelijks online groepscall.
  • Maandelijks concrete opdrachten om te zorgen dat jij meer nieuwe leads gaat aantrekken.
  • Begeleiding van topexperts o.a. social media marketing, copywriting, e-mailmarketing, beeld, concept & branding.
  • Social Media advertentiecampagnes die voor je worden ingericht.
  • Exclusieve kleine mastermind groep met max. 5 ambitieuze ondernemers.

Onderwerpen die aan bod komen en waarmee je heel concreet aan de slag gaat:
Online marketing doelstellingen- en strategie, concept, funnels, e-mailmarketing, copywriting, visual content, video en adverteren op sociale media.
Maar het belangrijkste van alles. Hoe je dit allemaal slim aan elkaar knoopt, zodat je rust overzicht en structuur krijgt.

Kortom alle ingrediënten om een sterke basis te bouwen waarmee jij keer op keer nieuwe klanten kunt aantrekken en daardoor jouw markt kunt gaan domineren.

Begeleiding van topexperts
LIVEDAGEN RONDE 2 START SEPTEMBER 2020

Ronde 1 was binnen 5 dagen uitverkocht dus als het je wat lijkt, zorg dat je snel reageert en je een plekje bemachtigd in ronde 2.

Dus wil jij een systeem creeeren waarmee jij continu nieuwe klanten aantrekt?

Een flinke stok achter de deur, specialistische en ervaren sparringpartners, waardevolle feedback en een enorme versnelling creëren? Profiteer dan van deze unieke kans waarin ik al mijn kennis, ervaring en mijn netwerk met je deel om jouw talent en business optimaal te laten groeien.

Meld je nu aan voor de exclusieve Talentpool Mastermind. 
Omdat we all-in met je gaan zijn er slechts 5 plekken beschikbaar voor ambitieuze ondernemers die echt willen groeien en een flinke stap vooruit willen zetten.

INVESTERING & DUUR
Bij betaling in een keer is de investering 3995 euro exclusief BTW.
Indien je liever in termijnen betaalt kun je ook in 6 termijnen van 750 euro betalen. 
De Talentpool is een traject van 6 maanden, met daarin 6 livedagen in Alkmaar. 
De livedagen zijn inclusief werkboek, hapjes, drankjes en uitgebreide lunches.

VOOR WIE
Ondernemers die diensten verkopen zoals trainers, coaches, adviseurs en consultants.
Je bent minstens 3 jaar aan het ondernemen. Nu is het tijd om door te pakken en je online marketing goed in te richten zodat jij zelf de regie krijgt over het aantal nieuwe klanten dat je aantrekt.
Mogelijk dat je er nu soms nog wat interim of freelance klussen erbij doet, maar daar wil je het liefst eigenlijk helemaal mee stoppen want jij hebt een veel groter doel. 

Talentpool ronde 1

Interesse?

Denk jij nu, yes dit is wellicht wel iets voor mij? Vul je gegevens in via het formulier en ik plan graag een gesprek met je in om te kijken of we een match zijn en de Talentpool Mastermind geschikt is voor jou.