Talentpool

Home / Talentpool

JOIN THE TALENTPOOL MASTERMIND - MEER & BETERE LEADS

Wil jij een einde maken aan dat “ik zou eigenlijk meer met mijn online marketing moeten doen gevoel”? Wil je een stok achter de deur zodat het straks niet meer je sluitpost is in de week maar dat je een sterk online marketing systeem hebt staan? Een systeem waarmee jij keer op keer nieuwe klanten voor jouw business aantrekt?

In 6 maanden tijd bouw je samen met mij en mijn team van topexperts aan een online marketing systeem waarmee jij via online marketing keer op keer nieuwe klanten aantrekt voor jouw business. Niks meer afwachten of er nieuwe klanten binnen komen en doelloos netwerken. Jij pakt de regie en staat na afloop van dit traject volledig zelf aan het roer van de groei van je eigen business.

Masterclass Copywriting

Sterke fundering

Om je business te laten groeien via online marketing is een sterke fundering nodig. Met af en toe een berichtje hier en daar posten op sociale media ga je je business niet laten groeien. Daar is meer voor nodig.
Een systeem. Consistentie. Dat systeem geeft je structuur en houvast. En nog belangrijker daarmee krijg jij zelf sturing over het aantal leads dat bij jou binnenkomt.

In de Talentpool Mastermind bouw je aan een sterk basissysteem om keer op keer nieuwe klanten aan te trekken.
Waarbij je ondertussen intensief en persoonlijk wordt begeleid door echte specialisten zodat je online leadmarketing straks echt staat als een huis. En waar nodig krijg je een liefdevolle schop onder je kont.

De Talentpool Mastermind is een enorme versnelling voor de groei van je business. Aan het einde van deze Talentpool Mastermind heb jij je online leadmarketing knettergoed en strak staan en komen nieuwe leads naar jou toe in plaats van andersom.

Masterclass Eva Brouwer

Wat houdt de Talentpool Mastermind in?

Bouwen aan een superstrakke online marketing basis onder begeleiding van ervaren topexperts:

  • Maandelijkse live-dag in Alkmaar begeleid door Online Marketing Strateeg Wendy Kerssens met iedere maand een ander thema. 
  • Maandelijks online groepscall voor verdere verdieping en al je vragen.
  • Maandelijks concrete opdrachten om te zorgen dat jij meer nieuwe leads gaat aantrekken.
  • Live masterclasses van topexperts uit mijn netwerk volledig op maat voor de Talentpool.
  • Social Media advertentiecampagnes die voor je worden ingericht.
  • Exclusieve kleine mastermind groep met max. 4 ambitieuze ondernemers waarmee jij je waardevolle netwerk uitbreidt.

We werken zowel aan een goede online marketing strategie en aan de praktische uitvoering daarna.
Onderwerpen die aan bod komen en waarmee je heel concreet aan de slag gaat:
Online marketing doelstellingen- en strategie, concept, funnels, e-mailmarketing, copywriting, visual content, storytelling, fotografie en adverteren op sociale media.

Maar het belangrijkste van alles: je leert hoe je dit allemaal slim aan elkaar knoopt, hoe je de verschillende elementen met elkaar kunt laten dansen. Zodat je keer op keer nieuwe klanten aantrekt en je markt gaat domineren.

Masterclass Claire van den Heuvel

Een systeem waarmee jij continu nieuwe klanten aantrekt

Ben je op zoek naar een flinke stok achter de deur waarmee je echt verder wordt geholpen in je online marketing? Zodat je een enorme versnelling krijgt?

Profiteer dan van deze unieke kans waarin ik al mijn kennis, ervaring en mijn netwerk met je deel om jouw talent en business optimaal te laten groeien. Je wordt geprikkeld om de volgende stap te nemen en aan de hand meegenomen.

Meld je nu aan voor de Talentpool Mastermind. Er zijn slechts 4 plekken beschikbaar voor ambitieuze ondernemers die echt willen groeien en een flinke stap vooruit willen zetten. Veel persoonlijke aandacht, sparren over jouw ideeën en veel ruimte voor groei.

INVESTERING & DUUR
De Talentpool is een programma van 6 maanden intensieve begeleiding, met daarin 6 livedagen in Alkmaar.  De livedagen zijn inclusief hapjes, drankjes en uitgebreide lunches. De investering is 6x 750 euro exclusief BTW. Je ontvangt per maand een factuur. 

Alex tijdens Talentpool workshop

VOOR WIE
Als je een ondernemer bent die knettergoed is in je vak en als je diensten verkoopt (dit kan zowel on- of offline zijn).
Trainers, coaches, adviseurs, strategen en consultants zijn een goede match.
Je bent minstens 3 jaar aan het ondernemen. Mogelijk dat je er nu soms nog wat interim of freelance klussen erbij doet, maar daar wil je het liefst eigenlijk helemaal mee stoppen want jij droomt van grotere dingen.

Nu is het tijd om door te pakken en je online marketing goed in te richten zodat jij zelf de regie krijgt over het aantal nieuwe klanten dat je aantrekt.

Funnel uitwerken
Schermafbeelding 2020-06-08 om 14.41.40

Interesse?

Denk jij nu, yes ik wil dat stevige online marketing fundament? Vul je gegevens in via het formulier en ik plan graag een gesprek met je in om te kijken of we een match zijn en de Talentpool Mastermind geschikt is voor jou. In januari 2020 start ik met een nieuwe ronde.